Sfeerverlichting

Populariteit sfeerverlichting neemt snel toe in en rondom huizen, tuinen en bedrijven

Sfeerverlichting neemt een grote vlucht. In en rondom het huis, de tuin en zakelijke ruimten (o.a. horeca) wordt het hele jaar door meer en meer gebruikgemaakt van sfeerverlichting om een passende en gezellige ambiance te creëren. Natuurlijk is er volop keuze in traditionele verlichting, maar nadrukkelijk staat de LED verlichting volop in de schijnwerper.

Vanzelfsprekend geldt ook dat LED staat voor energiezuinig en duurzaam. De belangstelling voor LED-sfeerverlichting neemt inmiddels grote vormen aan. Of we het nu hebben over sfeerverlichting voor in het huis, de tuin of bedrijfsruimte, het assortiment in LED-verlichting is inmiddels net als het aanbod in traditionele sfeerverlichting groot. Functionaliteiten als 'dimpbaar' en 'indirecte sfeerverlichtingsmogelijkheden' dragen zeker bij aan de populariteit van LED-sfeerverlichting.

 
topheader
  • 12 kaarsen
  • Oplaadbaar, inclusief laadstation
  • Inclusief 12 glaasjes
Brandduur: 12 uur, na 10 uur opladen
Meer informatie over deze kaarsenset »

bannerright
 

Sfeerverlichting en accessoires
Sfeerverlichting is er in vele soorten en maten, modellen en prijsklassen, zo leert bijvoorbeeld een bezoek aan de site www.decoratieveverlichting.nl. Bij sfeerverlichting voor in de tuin en op het terras, treft de consument een grote keuze in onder andere spots en boom- en struikverlichting. Er zijn er ook tal van bijbehorende accessoires.

In het oog springen zeker de mogelijkheden voor gevels. Lichtgordijnen en lichtslangen vormen een groot aandeel in de collectie van sfeerverlichting. Lichtslangen en -gordijnen zijn echte sfeermakers. Zoals gezegd voor in en rondom het huis en de tuin. Maar denk bij deze vormen van sfeerverlichting zeker ook aan bedrijfspanden, zowel binnen als buiten.

Horeca
Zo zijn in de horeca lichtslangen en kaarsen zeer gewild. Maar je ziet de genoemde slangen als sfeerverlichting ook meer en meer de gevels en daken sieren van diverse kantoren, showrooms en magazijnen. Lichtslangen (en ook lichtgordijnen) zetten menig bedrijfspand letterlijk en figuurlijk in de schijnwerper.

Lichtslangen worden in de horeca-wereld ook vanuit funcioneel oogpunt gebruikt. Bijvoorbeeld voor het markeren van traptreden en -leuningen wordt de combinatie van sfeer en functioneel vaak benut.

home

Sfeerverlichting kent geen tijd
Tijdens de feestelijke wintermaand december beleeft sfeerverlichting haar jaarlijkse toptijd. In feite worden in de weken voor, tijdens en na Kerstmis alle vormen van sfeerverlichting gebruikt, waarbij boom- en gevelverlichting de boventoon voeren. Bovendien is er extreme belangstelling voor de vele mogelijkheden die sfeerverlichting op het vlak van kaarsen biedt.

Maar: gelijk aan gezelligheid kent ook sfeerverlichting geen tijd. De toptijd mag dan december luiden, duidelijk is dat er voor sfeerverlichting meer dan ooit het hele jaar grote belangstelling is. Sfeerverlichting biedt immers perfecte mogelijkheden voor wat de consument anno 2009 nadrukkelijk continu wil: sfeer en gezelligheid.